Creditcheck Web

Webová aplikácia, ktorá vám umožňuje kontrolovať dôveryhodnosť vašich obchodných partnerov z počítača, tabletu a mobilného telefónu.

Vyskúšať ZDARMA

Kontrola online kedykoľvek a kdekoľvek

Zaujíma vás finančné zdravie konkrétnych obchodných partnerov? Stačí sa prihlásiť do webovej aplikácie Creditcheck a zadať názvy subjektov alebo ich identifikačné čísla. Z počítača, tabletu alebo smartfónu, ktorý máte po ruke.

Spoločnosti z Českej republiky a Slovenska

V službe Creditcheck nájdete aktuálne a dôveryhodné informácie o všetkých českých a slovenských spoločnostiach. V prehľadných a užitočných súvislostiach.

68 informačných zdrojov

Všetky užitočné informácie z 68 databáz a registrov máme pre vás na jednom mieste. Ušetríte si tak hodiny hľadania a manuálneho overovania.

Monitorujeme informácie 24 hodín denne, 7 dní v týždni a do posledného detailu

Nič nie je zbytočnejšie ako staré alebo neúplné informácie. Preto priebežne a starostlivo monitorujeme všetky databázy a registre. Len tak môžete so svojimi obchodnými partnermi včas a primerane reagovať na rizikové udalosti.

Ďalšie spôsoby používania služby Creditcheck

Creditcheck ERP

SAP, Helios, Byznys, K2, I6 a mnoho ďalších. Creditcheck je súčasťou všetkých dôležitých systémov ERP, CRM a účtovných systémov. Takže ho môžete ľahko používať aj vy.

Zjistit více

Creditcheck Monitoring

Priebežne sledujte zmeny u svojich dodávateľov alebo zákazníkov pomocou automatizovaného monitoringu. Sami si vyberiete informácie, ktoré vás zaujímajú.

Zjistit více